« terug naar vorige pagina

Vacature Verpleegkundig Specialist

Ten behoeve van vervanging zwangerschapsverlof zoeken wij z.s.m. een gediplomeerd 

Verpleegkundig Specialist /Physisian Assistant Ouderenzorg  
(16-32 uur per week). 

Over ons 
Maatschap Jouster Huisartsen is sinds 2018 gesitueerd in het gebouw De Werf en bestaat uit 6 Huisartsen, een Praktijkmanager, 18 Doktersassistentes, 1 Verpleegkundig Specialist, 5 Praktijkondersteuners Somatiek en 5 Praktijkondersteuners GGZ. 

Hoe ziet jouw dag er uit? 
Je werkzaamheden bestaan voor een groot gedeelte uit het visiteren van kwetsbare ouderen in verzorging- en verpleegtehuizen of in de thuissituatie. Daarnaast draai je een eigen spreekuur. Kortom: veel diversiteit in een dynamische setting! In onze praktijk stelt de mens centraal. Zowel patiënt, als het netwerk als al onze medewerkers zijn van grote waarde. We houden van laagdrempeligheid, korte lijntjes en deinzen niet terug voor uitdagingen en creativiteit.  

De waarneming is gevraagd vanaf ongeveer half oktober 2023 tot en met eind februari 2024.  De vacature is 32 uur, in overleg is er veel mogelijk. Onze voorkeur gaat uit naar minimaal 16 uren per week (met ma/di en do als voorkeur). Het betreft voor nu een waarneming, maar uitbreiding van het aantal uren VS in de nabije toekomst is nog niet uitgesloten. 

Enthousiast?   
Stuur dan je motivatie en cv naar management@jousterhuisartsen.nl o.v.v. Sollicitatie VS. Voor vragen en informatie met betrekking tot deze vacature kun je contact opnemen met Geralda de Vries, Praktijkmanager, via management@jousterhuisartsen.nl.