« terug naar vorige pagina

Vacature: POH-S 24 uur per week

Maatschap Jouster Huisartsen is sinds 2018 gesitueerd in het gebouw De Werf en bestaat uit 6 huisartsen, een Praktijkmanager, 17 Doktersassistentes, 5 Praktijkondersteuners Somatiek en 2 Praktijkondersteuners GGZ. We staan voor laagdrempelige innovatieve zorg voor alle inwoners van en rondom Joure en werken in die gedachte ook nauw samen aan lokale zorginitiatieven met o.a.fysiotherapeuten, apotheken, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en poliklinieken. Daarnaast zijn we onderdeel van huisartsencoöperatie Dokterscoop.

 

We zoeken per 1 september een

Praktijkondersteuner Somatiek (24 uur/week)

 

Als Praktijkondersteuner Somatiek ben je, samen met de huisartsen, het team doktersassistentes en collega-praktijkondersteuners, verantwoordelijk voor het begeleiden van patiënten met Diabetes Mellitus, COPD/Astma en Hart- en vaatziekten. Je voert zelfstandig spreekuur en levert een bijdrage aan de zorg voor de patiënten. Ook geef je individueel afgestemde voorlichting, adviezen en educatie aan patiënten en voer je regelmatig overleg met de huisartsen.

 

Wij zoeken jou als je:

  • beschikt over een diploma HBO-V niveau 6/post HBO POH.
  • goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied en je deze kennis graag over brengt;
  • een teamplayer bent, die daadkrachtig en zelfstandig handelt;
  • je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt en de drive bezit om altijd de beste zorg te leveren;
  • secuur en projectmatig weet aan te pakken;
  • eigen initiatief toont op het gebied van kwaliteitsverbetering
  • kennis hebt van Medicom (pré).

Wij bieden:

Een aanstelling voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Ruime consulttijden, vakinhoudelijke ondersteuning, vaste werktijden en scholing vanuit Dokterscoop . Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal €3.994,-, conform cao huisartsenzorg schaal 7.

 

Maakt dit jou enthousiast?

Stuur dan je motivatie en cv voor 15 juni a.s.. Voor vragen en informatie met betrekking tot deze vacature kun je contact opnemen met Hermen ten Wolde, 0513-249910, Praktijkondersteuner Somatiek.

 

SOLLICITEER