« terug naar vorige pagina

Vacature FO medewerker

Jouster Huisartsen zoeken per direct  een gedreven en enthousiaste

Medewerker Frontoffice/medisch secretaresse

24 uur per week

 

Als medewerker Frontoffice verricht je receptie- en administratieve werkzaamheden voor onze huisartsenpraktijk die bestaat uit 6 huisartsen, een verpleegkundig specialist (i.o.), 7 Praktijkondersteuners, een praktijkmanager  en 14 doktersassistenten.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de patiënt die een bezoek brengt aan onze praktijk. Je hebt oog voor onze patiënt én oog voor kwaliteit. Door jouw heldere manier van communiceren en je vriendelijke houding lever je een bijdrage aan de best mogelijk zorg. Je ontvangt patiënten die een afspraak met de huisarts hebben en wijst ze naar de juiste wachtkamer, je staat patiënten te woord die vragen hebben of formulieren af komen halen. Daarnaast verricht je administratieve handelingen en verwerk je binnenkomende post.

Wie ben jij?

  • Je hebt een diploma medisch secretaresse en/of doktersassistente.
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en je bent bekend met medische terminologie en het werken met een elektronisch patiënten dossier. Ervaring met Medicom is een pré.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal .
  • Je hebt ervaring en affiniteit met automatisering en tekstverwerking (Word).
  • Je bent flexibel en dienstverlenend.
  • Je bent stressbestendig en accuraat.

Wij bieden:

Een aanstelling voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband conform cao Huisartsenzorg schaal 4, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.

Maakt dit jou enthousiast?

Stuur dan je motivatie en cv voor 18 januari a.s. via ua@jousterhuisartsen.nl.  Voor vragen en informatie met betrekking tot deze vacature kun je contact opnemen met Geralda de Vries, geraldadevries@jousterhuisartsen.nl. Kijk ook eens op onze website www.jousterhuiartsen.nl .